BDO World Trophy 2018

Aangekomen in Preston voor de BDO World Trophy die gehouden wordt van woensdag tot en met zondag. De eerste dagen is er alleen een avondprogramma, dus lekker de tijd om overdag ook nog iets van de plaats Preston zelf te bekijken.

Helaas heeft Aileen haar wedstrijd niet kunnen winnen.
Jammer Chris, je kwam goed terug van een 4-0 achterstand met een 143 finish en een 81 BF. Nog 1 pijl om 5-5 te maken, maar toen was het helaas net niet voldoende.
De tegenstander van Derk, de in uitstekende vorm verkerende Jim Williams gaf Derk maar een paar kleine kansjes, maar als je die dan niet benut, kun je helaas niet winnen. Ook voor Willem Mandigers was het bij lange na niet genoeg vandaag. Hij verliest met 6-3 door te kort te komen in de scores, en zo geen druk te kunnen zetten op de tegenstander. Jammer Jeffrey, het zat er niet in vandaag. De scores waren onvoldoende en door die bouncers werd het echt een gevecht, en helaas kon je dat vandaag tegen een ontketende O'shea niet redden.

Jammer Sharon, de dubbels wilde vandaag echt niet vallen. 10 kansen gehad en er geen benut. 
Wesley, je zat er dicht bij, maar die gemiste dubbels in de 8ste leg waren er net wat teveel aan, en de regerend kampioen pakte het goed op en maakte het knap af met een 109 finish voor de wedstrijd. Jammer Anca, Lorraine was echt te sterk vandaag. Slechts 1 pijltje op de dubbel mogen gooien, en die ging er niet in.

Fallon Sherrock wint het toernooi bij de dames en neemt dus de cup over van Aileen de Graaf
en Glen Durrant wint in een goede finale van Michael Unterbuchner, en neemt de cup over van Peter Machin.

5D3 89415D3 8949
5D3 8955

resultaten woensdag

uitslagen donderdag

uitslagen vrijdag

 

uitslagen zaterdag

resultaten zondag:

resultaten zondag7D2 6673 3

BDO WDT2018 127 logo

Als je tijdens zo'n wedstrijd 170 uitgooit met de tegenstander op D12
En voor de winnaars staan dan deze bekers klaar!

7D2 6820